WELKOM BIJ SOCO CARE

Veilig betalen Snelle levering Gratis verzending vanaf 100€ Kwaliteitsproducten aan gunstige prijzen Vragen? 055/60.45.58

Dode Zee Verzorging

Dode Zee Verzorging

Al eeuwenlang is de Dode Zee een kuuroord voor gezondheid, rust en schoonheid.
Zelfs Cleopatra hield haar beroemde schoonheid in stand met de geheimen uit de Dode Zee.

Ook vandaag nog staat de Dode Zee bekend om zijn uniek natuurlijk vermogen om de essentiële functies van de huid te regenereren.

De Dode Zee is een van de grootste natuurwonderen ter wereld. Gedurende miljoenen jaren werd dit zoutmeer gevormd op het laagste punt op aarde: 418 meter onder de zeespiegel.
Het zoutmeer bovenop de Afrikaanse breuklijn is rijk aan mineralen en is de meest zoute watermassa ter wereld en is gelegen op de grens tussen Israël en Jordanië.

De Dode Zee bevat 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. Deze unieke samenstelling van de Dode Zee zorgt  voor vele helende eigenschappen. Een bad in deze mineralen werkt ontspannend en kalmeert de door stress geplaagde zenuwen. De vochthuishouding van de huidcellen verbetert, zodat de huid merkbaar gladder wordt.

 

Beauty Mineral en Ein-Gedi producten

De verzorgingsproducten van Beauty Mineral en Ein-Gedi zijn een echte weldaad voor uw huid.
Deze producten bevatten waardevolle bestanddelen zoals natuurlijke zouten, mineralen en modder uit de Dode Zee, gecombineerd met anti-aging ingrediënten, oliën en talrijke natuurlijke elementen.